Udobni in lepi poletni sandali

Sandali sodijo med obutev za toplejše dni. Še posebej aktualni so spomladi, predvsem pa v poletnem času. Na voljo so številni modeli, ki pa niso samo lepi, temveč tudi nadvse udobni. Med bolj popularnimi modeli so vsekakor sandale z vrvmi. Takšna ženska obutev je lahko v celoti izdelana iz vrvi ali pa vrv predstavlja le del sandala. Na takšen tip sandal neredko prisegajo tudi medijske zvezde.

Ženski sandali pa se ne nazadnje med seboj razlikujejo tudi po višini pete. Nizke sandale so za marsikoga med vami udobnejša izbira. Po drugi strani pa tudi sandali z nekoliko višjo peto niso slaba izbira, saj jih lahko obujete za nekoliko bolj slavne dogodke.

Poletna obutev z zaponko so še posebej praktična izbira

Izbira ustreznega modela sandal je zlasti odvisna od vašega stila oblačenja. Vseeno pa morate paziti zlasti na to, da obutev ni samo izjemno privlačnega in posebnega videza, temveč je tudi dovolj praktična. Še posebej dobro se na primer obnesejo sandali z zaponko.

Sandali z zaponko
Udobni in mehki sandali v modni barvi

Poletna ženska obutev z zaponko dobro drži stopala, zato je še kako dobrodošla na daljših sprehodih. Enako dobro se obnese tudi na obiskih raznih turističnih znamenitosti. Njihove ključne prednosti so prepoznali tudi številni modni oblikovalci po celem svetu. Na voljo vam je na primer model sandal z zaponko, ki je izdelan iz ekološkega usnja.

Kako dobro se obnesejo sandale s širšo peto

Kaj pa ženski sandali s široko peto? Vam ugajajo? Tudi vizualno? Dobra novica je ta, da prav takšen model velja za letošnji modni trend. Dodaten plus, ki ga prinašajo, pa je tudi njihovo vrhunsko udobje. Široka peta na obuvalu praviloma ustvarja vrhunski videz, obenem pa je obuvalo ravno prav udobno za nošenje.

YouTube video

Sandali s širšo peto so tako odlična izbira za poletne poroke in še druge podobne edinstvene priložnosti oziroma dogodke. Naj omenimo še sandale z ravno platformo. Tudi takšne so sila priljubljen model. So kot nalašč primerne za nošenje skozi ves dan. Odlično pa jih lahko kombinirate s oblekami, krili in ne nazadnje tudi s hlačami. S takšnim modelom zagotovo ne morete zgrešiti, ne glede na to, kje jih nameravate predvsem nositi.

Ne spreglejte tudi naslednjih člankov: