Tekalni stezi NordicTrack Commercial 1750 in SoleF80

Zmanjšan učinek trenja

Ob stiku s tekalno površino nam obe tekalni stezi nudita udoben občutek, saj je tekalna površina pri obeh napravah oblazinjena.

Senzorji za oprijem s podlago

V NordicTrack Commercial 1750 in Sole F80 je vgrajen senzor, ki nam glede na naše stike s podlago predlaga intenzivnost treninga, ki je najbolj primerna za dosego začrtanih ciljev.

Garancija
Obe napravi se ponašata s kupcu ugodno garancijo, saj nudita doživljenjsko garancijo za okvir in motor, 5 let za dele in elektroniko ter 1 leto za servis naprave.

Nosilec za pripomočke
Nosilec za pripomočke pri obeh tekalnih stezah zagotavlja, da boste imeli pripomočke, ki jih potrebujete ob vadbi, vedno pri roki.

Držalo za plastenko
Osvežilna pijača je pri vadbi nujno potrebna, zato imata obe napravi tudi držalo za plastenko, v katerega lahko med vadbo odložite plastenko vode ali katerekoli osvežilne pijače. Tako boste poskrbeli za hidracijo telesa.
Razlike med tekalnima stezama NordicTrack Commercial 1750 in Sole F80

Načini vadbe
Vgrajeni načini vadbe se med obema tekalnima stezama razlikujejo. NordicTrack Commercial 1750 ima 38 vgrajenih načinov treninga, medtem ko jih ima Sole F80 zgolj 10.
Različna je tudi največja možna obremenitev tekalne steze; NordicTrack tekalna steza je omejena na cca. 135kg, Sole F80 pa cca. 160kg.
NordicTrack Commercial 1750 ima tudi držalo za tablični računalnik, medtem ko se je pri Sole F80 potrebno znajti na drugačen način, kar pa lahko pomeni tudi to, da bo tablična naprava zakrila pogled na zaslon, ki prikazuje podatke.

Mehanske lastnosti
Razliko med napravama predstavlja tudi motor, saj ima NordicTrack tekalna steza moč 3.8CHP, medtem ko ima Sole F80 nekoliko slabši, 3.5CHP motor.
NordicTrack commercial 1750 ima 2 ventilatorja za hlajenje, ki poskrbita za udobje uporabnika med tekom. Sole F80 ima en ventilator, ki nudi slabše hlajenje ob intenzivnejših treningih.
Oblazinjeno podlago lahko pri stezi NordicTrack 1750 poljubno vklopimo ali izklopimo, medtem ko Sole F80 te funkcije nima.

Ne spreglejte tudi naslednjih člankov: